Les penyes americanes tanquen la gira del primer equip

El Barça-Milan va tancar la gira de l’equip de Hansi Flick als Estats Units, en presència de la PB Washington, la PB Gent Barcelonista Bogotá i la PB Nova York. Les penyes comencen a pensar en La Liga.

Una temporada més, les penyes han estat les protagonistes durant els partits que ha disputat el FC Barcelona a terres nord-americanes. En aquest últim partit, que enfrontava al Barça amb el Milan a Baltimore. La penya més nombrosa ha estat la Penya Barcelonista Washington DC amb més d’un centenar de membres. També va estar-hi present una membre de la Penya Barcelonista Nova York i una de la Penya Gent Barcelonista de Bogotá, que recentment ha celebrat la seva oficialització com a nova penya.

Unió de penyes a la prèvia

Les hores abans dels partits sempre tenen un color barcelonista per als socis, penyistes i aficionats que es desplacen prop de l’estadi per viure la prèvia del partit. En aquesta ocasió, membres de les dues entitats, la PB Washington i la PB Gent Barcelonista Bogotá es van unir a un bar per anar escalfant motors. A més, es van poder apropar als jugadors per donar-los ànims de cara l’últim partit a terres americanes, com així donar-los forces per començar una nova temporada.

Dissabte 17 d’agost, a Mestalla

El debut a la Lliga comptarà amb la presència de les penyes, que es desplaçaran fins a València per viure el primer partit oficial de l’era Hansi Flick. A més, la penya local, la Penya Barcelonista Cabanyal, torna a organitzar la prèvia al seu local, a uns 20 minuts a peu de l’Estadi de Mestalla. A partir de les 15h tots els barcelonistes que vulguin estan invitats a passar pel Carrer Perís Brell, 43. Dies abans serà el torn del Trofeu Joan Gamper, enfront de l’AS Monaco, el dilluns 12 a les 20:00h a l’Estadi Lluís Companys, on també les penyes estaran recolzant a l’equip.