El projecte Invulnerables de Sor Lucía Caram torna a visitar les penyes

“Al costat de les penyes, hem aconseguit fites importantíssimes”, comenta Sor Lucía Caram, que condueix aquesta xerrada sobre la pobresa infantil i busca garantir la igualtat d’oportunitats.

La Comissió Sociocultural de la Confederació Mundial de Penyes torna a posar a disposició dels penyistes la conferència “Invulnerables”. A càrrec de Sor Lucía Caram, la xerrada solidària inicia de nou el seu camí per tot el territori visitant les penyes barcelonistes. 

“Fa anys que, al costat de les penyes, sumem esforços en la lluita contra la pobresa infantil, igualant oportunitats i promovent els valors que ens converteixen en la família barcelonista. És un honor i un privilegi que la Confederació compti amb mi. Hem fet molts quilòmetres junts parlant de solidaritat, compromís i aconseguint fites importantíssimes. Agraeixo la confiança i vull continuar trepitjant el territori de la mà de les penyes, ja que són les que fan que el Barça sigui ‘Més que un Club’: perquè hi són presents, tenen una gran capacitat de capil·larització i ens ajuden a transmetre els valors des del quilòmetre 0”, comenta Sor Lucía Caram. 

Un projecte itinerant 

“Invulnerables” és una xerrada que consciencia sobre la pobresa infantil i la necessitat d’assumir la corresponsabilitat. Es tracta d’un programa que treballa per a garantir la igualtat cap als menors, trencant el cercle de la pobresa hereditària i promovent la col·laboració público-privada. 

L’element diferenciador és el treball en xarxa entre els agents del territori, en què les penyes hi exerceixen un paper clau. Per això, totes aquelles entitats interessades a acollir la conferència en la seva seu, han de realitzar la sol·licitud a través de la seva Federació o directament amb la Confederació Mundial de Penyes. L’objectiu de refermar el vincle amb Sor Lucía Caram és el de continuar aportant el valor afegit a les penyes que tant caracteritza a la Confederació.