La PB Solera de Calella premia Lamine Yamal i Caroline Graham Hansen

La penya de la Federació Maresme va entregar el XXII Memorial Mario Munt i el V Memorial Joan Juan Tresserras.

Com ja és habitual a cada final de temporada futbolística, la Penya Solera Barcelonista de Calella (Federació de Penyes del Maresme) ha volgut reconèixer les figures amb més projecció, respectivament, dels equips masculí i femení del FC Barcelona. I ho fa, a la vegada, rendint homenatge a un dels fundadors de la penya, Mario Munt, i també a un expresident, Joan Juan Tresserras. Ambdós posen nom als guardons entregats.

Els millors de la temporada

Aquest any, el XXII Memorial Mario Munt al jugador amb més projecció de l’equip masculí ha anat a parar a una de les grans promeses de La Masia, que aquesta temporada s’han convertit en els grans protagonistes del conjunt blaugrana: Lamine Yamal. De fet, a la votació Yamal va acabar superant per la mínima un dels altres noms destacats de La Masia que ha sorprès tothom, Pau Cubarsí. El premi, entregat per un familiar de Mario Munt, va ser recollit per Jordi Casals, president del Barça Atlètic. D’aquesta manera, Lamine Yamal s’afegeix a noms com Iniesta, Bojan, Thiago, Bartra, Riqui Puig, Gavi o Marc Casadó, guanyadors del Memorial Mario Munt en el passat.

Pel que fa al V Memorial Joan Juan Tresserras, que des de fa cinc anys premia la millor jugadora del Barça femení, aquest any la PB Solera de Calella ha escollit Caroline Graham Hansen com a guanyadora. La penya ha valorat l’excel·lent aportació de la davantera noruega a una temporada de somni que ha acabat amb un pòquer de títols blaugranes. En aquest cas, Xavi Puig, directiu responsable del futbol femení, va rebre el premi de mans del president de la PB Solera de Calella, Isidre Argelés. Graham Hansen agafa el relleu d’Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí, Mapi León i Marta Torrejón, que es van emportar aquest guardó a les edicions anteriors.

A més dels convidats mencionats anteriorment, l’acte d’entrega va comptar amb la presència de Ramon Pruna, president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Maresme, i de Marc Buch, alcalde de Calella. També hi va assistir una nombrosa representació dels membres de la Penya Solera Barcelonista de Calella, que amb 66 anys d’història és una de les penyes més longeves de tot el món.