Aniversaris de penyes repartits per tot el territori

Va haver-hi celebracions a la PB Villa del Río, la PB Roda de Ter i Masies de Roda, la PB Baix Camp i la PB La Sénia

Moltes penyes barcelonistes celebren els seus aniversaris durant aquest tram final de temporada, i el passat cap de setmana en va ser un bon exemple amb actes per tot el territori. La Penya Barcelonista Villa del Río (Federación Andalucía, Ceuta y Melilla), la Penya Blaugrana Roda de Ter i les Masies de Roda (Federació Osona i Ripollès), la Penya Barcelonista Baix Camp (Federació Tarragona Nord) i la Penya Barcelonista La Sénia (Federació Terres de l’Ebre) van fer les seves respectives celebracions amb els seus penyistes i amics.

40è de la PB Villa del Río i 35è de la PB Roda de Ter i les Masies de Roda

La PB Villa del Río es va engalanar per a commemorar el seu 40è aniversari. Hi van ser presents el president i secretari de la Fed. Andalucía, Ceuta y Melilla, José Antonio Adame i Diego Peral, així com el president de l’amfitriona PB Villa del Río, Rafael Ledesma. També hi van assistir Miguel Reina, exjugador blaugrana, i Rosendo Romero i Rafael Pichardo, membres de la Comissió Social del Club. L’alcalde de Villa del Río, Jesús Morales, va encapçalar les autoritats. Després de la recepció a la seu de la penya i de la celebració d’una xerrada-col·loqui, la festa final va tancar una jornada barcelonista molt especial.

Per la seva banda, la PB Roda de Ter i les Masies de Roda va celebrar el seu 35è aniversari amb prop de 100 penyistes i dos dies de festejos. El dissabte, al Museu de l’Esquerda de Roda, va haver-hi l’exposició de samarretes blaugranes de Carles Mir i també la conferència “Barça i Catalunya: Els orígens de la simbiosi”, a càrrec de Salva Torres. A continuació, la periodista Queralt Arias va entrevistar l’economista Marc Círia. El diumenge, va arribar la festa de gala, a la qual va assistir Dionís Crusellas, president de la Fed. Osona i Ripollès, així com Ignasi Montagut, membre de la Comissió Social, i l’exjugador Antonio Olmo. També hi van participar els alcaldes de Roda de Ter, Toni Mas, i de Les Masies de Roda, Jordi Vistós. La PB Tona, PB Taradell, PB Camprodón i la PB Torelló es van sumar a la celebració.

La PB Baix Camp celebra el seu 43è aniversari i PB La Sénia, el 40è

Una altra penya que va celebrar el seu aniversari, en aquest cas el 43è, va ser la PB Baix Camp. Ho va fer amb un acte a Reus amb la presència del president de la citada penya, Ricard Centelles; el president de la Federació Tarragona Nord, Josep Borrull; i el membre del Consell Consultiu, Joan Amigó. Tampoc hi van faltar Paco Martínez, exjugador blaugrana, i Jordi Brull, membre de l’Àrea Social del FC Barcelona. Tots ells van compartir un dinar commemoratiu.

Finalment, la PB La Sénia va acollir unes 15 penyes de la seva mateixa federació de Terres de l’Ebre per a commemorar el seu 40è aniversari. La jornada va començar al local de l’entitat barcelonista, des de la qual va sortir una cercavila que va posar color blaugrana a la localitat de La Sénia. La festa final, encapçalada pel president de la penya amfitriona, Carlos Delmonte, va culminar la celebració.