La PB Dakar celebra el 1r aniversari amb la final del seu 1r Torneig de Futbol

Vuit equips infantils han disputat la competició organitzada per la penya senegalesa, que va conmemorar el seu primer any d’oficialitat en una cerimònia especial

La Penya Blaugrana Dakar (Federació Món) va viure una jornada molt especial per als seus penyistes el passat dissabte. L’entitat barcelonista senegalesa va commemorar el seu primer any com a penya oficial, coincidint amb la data clau d’una de les grans iniciatives que ha impulsat durant aquest temps: la final del seu 1r Torneig de Futbol Infantil. Aquest projecte ha estat impulsat gràcies a tots els membres de la penya i també a l’apadrinament per part del president honorífic de l’entitat, l’exjugador internacional senegalès Mamadou Lamine Mboup. La jornada de celebració va estar presidida per Mayte, presidenta de la PB Dakar, que va oferir un discurs de benvinguda i agraïment a tots els presents a una jornada que va culminar bufant el pastís commemoratiu del 1r aniversari de la penya.

Futbol durant mes i mig

El 1r Torneig de Futbol Infantil de la PB Dakar va començar l’11 de maig i va finalitzar aquest dissabte, 29 de juny. La competició ha comptat amb la participació de vuit equips de la regió de Dakar, que s’han enfrontat tots contra tots fins a definir els dos finalistes del torneig: Entente Centenaire Gibraltar i Challenge Foot. Després d’un partit molt igualat i emocionant que es va haver de resoldre a la tanda de penals, l’equip Entente Centenaire Gibraltar es va proclamar campió.

Com a preludi a la gran final, es va disputar un partit que enfrontava els membres de la PB Dakar amb un conjunt d’exjugadors de la selecció de futbol del Senegal. A més, la penya també va fer entrega dels guardons individuals del torneig i les medalles; tot plegat, amb la presència dels exjugadors de la selecció senegalesa, que van ser un dels grans atractius del dia. La PB Dakar ha impulsat aquest torneig amb l’objectiu principal de fomentar l’esport entre els més joves i fer barcelonisme, i el resultat ha estat tot un èxit. Els penyistes senegalesos ja preparen les properes accions durant la temporada 2024-25 que acaba de començar.