Assemblees de les penyes barcelonistes de les províncies de Màlaga i Almeria

Es va donar per començada la nova temporada i es van tractar diversos punts, entre els quals va destacar la presentació de la IV Convivència de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla.

Recentment, s’han celebrat dues assemblees en el sí de la Federación de Andalusia, Ceuta i Melilla. Les penyes barcelonistes establertes a la província de Màlaga es van trobar a la localitat de Cuevas de Sant Marco amb la presència de més de 10 entitats, mentre que a Tabernas es van reunir representants de totes les penyes barcelonistes d’Almeria. En totes dues assemblees, es van proposar els mateixos punts de l’ordre del dia, on va destacar la presentació de la IV Convivència de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla, que està previst que se celebri el proper mes de maig de 2024 a Almerimar (El Ejido, Almeria).

Les respectives juntes directives de Màlaga i Almeria van aprofitar les reunions per a actualitzar la situació en aquests territoris i també, en el cas d’Almeria, per a la presentació d’un nou directiu. En altres punts de l’ordre del dia, es van aprovar i van ratificar la modificació d’estatuts per a les celebracions de les assemblees, la normativa interna de celebració d’actes, i les subvencions i ajudes de despeses en reunions. Totes les propostes van ser aprovades per unanimitat en totes dues reunions.

Segueixen les assemblees

En els pròxims dies, se succeiran les assemblees de la resta de federacions provincials del territori andalús. El 23 de setembre, totes les juntes directives provincials de la Federació de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla es reuniran en la localitat de Cabra (Còrdova), amb la PB Egabrense com a amfitriona. Allí es posaran en comú els projectes i també s’acabaran de tancar els detalls de l’organització de la citada IV Convivència de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla.