Setmana carregada d’activitat penyística

La PB Puigcerdà va celebrar el seu 50è aniversari, mentre que la PB L’Escala va fer el mateix per a commemorar els seus 42 anys d’existència

Novembre sol ser un mes intens quant a activitat per part de les penyes, i així ha quedat demostrat durant l’última setmana en diverses zones del territori, que s’han tenyit de blaugrana gràcies a les penyes locals.

Un dels esdeveniments més importants va tenir lloc divendres passat, amb motiu de la celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Puigcerdà, en un acte on hi va assistir el president del FC Barcelona, Joan Laporta, així com el president de la Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya, Antoni Valverde, i representants de diverses penyes de la regió. Dos dies més tard, va ser el torn de la Penya Blaugrana de L’Escala, que va commemorar el seu 42è aniversari amb un dinar de gala que va comptar amb la presència del president de la Federació de Penyes de l’Empordà i Catalunya Nord, i també president de la pròpia penya, David Falgàs.

El cap de setmana també va ser prolífic per a la Federació del Barcelonès Est, que d’una banda va organitzar la seva ja tradicional Ruta dels Fonts per la ciutat de Barcelona, i per l’altra va tenir el II Torneig de Botifarra de la Penya Barcelonista Districte XVII La Sagrera. Finalment, a la Federació de Penyes de Balears, la Penya Barcelonista Els Tamarells va fer la presentació de la seva VII Trail Solidària, que es disputarà demà passat i recaptarà fons per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.