L’agraïment de les penyes a Gerard Piqué

Tant la Confederació Mundial de Penyes com les seves federacions territorials i les penyes d’arreu del món han expressat la seva gratitud al central blaugrana i han acudit en massa als seus últims partits

Dijous passat, tot el barcelonisme va quedar commocionat per l’anunci de retirada de Gerard Piqué. En el sí del col·lectiu de penyes, la notícia va causar impacte i les reaccions d’agraïment no es van fer esperar. Tant la Confederació Mundial de Penyes com les seves federacions territorials i totes les penyes blaugranes van expressar un enorme agraïment al central, recordant els seus títols, gols i moments més memorables. També van posar l’accent a aquest “tornaré” que afirmava Gerard Piqué en el vídeo que va publicar.

En el mateix sentit, van ser moltes les penyes que van voler acomiadar-se del “3” blaugrana en el seu últim partit a l’Spotify Camp Nou. Centenars de penyistes de tot el territori van acudir a l’estadi per a participar en l’homenatge i així poder agrair en directe totes les alegries viscudes al costat de Piqué. Fins i tot ahir, tot i l’horari intempestiu entre setmana, va haver-hi penyes blaugranes que van viatjar expressament al Sadar per a acompanyar el Gerard en el seu últim partit com a futbolista del FC Barcelona.

Implicació i compromís

A més de la brillant trajectòria i de la seva capacitat de fer gaudir a tota l’afició barcelonista, el moviment de penyes també ha volgut destacar l’enorme implicació de Piqué amb el Club i amb els colors. Al cap i a la fi, la seva condició de culer de naixement fa que els penyistes l’identifiquin fàcilment com un d’ells. La seva excel·lència i esforç dins del camp són valors molt apreciats, però també ho és la ferma convicció que el central ha demostrat a l’hora de defensar sempre el FC Barcelona.

No resulta estrany, doncs, que Piqué s’hagi convertit en una figura molt estimada dins del col·lectiu penyístic. De fet, existeix una penya de la Federació Lleida Sud que porta el seu nom: la Penya Barcelonista Gerard Piqué de Sant Guim de Freixenet. El propi jugador va ser present en la inauguració de l’entitat, la qual té un pes especial per a ell perquè pertany al poble natal de la seva àvia i el seu pare. D’altra banda, el jugador s’ha mostrat molt proper cada vegada que ha coincidit amb membres del col·lectiu de penyes, com per exemple en les gires de pretemporada, entre altres escenaris.