Estiu molt actiu de la PB Puigcerdà

La penya ha dut a terme diverses iniciatives a la seva localitat, que ha continuat fent barcelonisme, tot i que no havia competicions dels equips del FC Barcelona en joc

Una bona mostra que l’activitat del col·lectiu de penyes no es va aturar durant l’estiu l’ha ofert la Penya Barcelonista de Puigcerdà (Federació Bages, Berguedà i Cerdanya). Els penyistes han organitzat una sèrie d’actes que han fet que la unió del barcelonisme hagi estat molt present a la localitat durant el mes d’agost.

Activitats per a totes les edats

La conferència “Barça i Catalunya. Els origens de la simbiosi”, impulsada per la Confederació Mundial de Penyes, va ser un de les primeres iniciatives. Presentada per Salva Torres, amb la presència del net del fundador del FC Barcelona, Xavier Gamper ,i amb l’ajuda a l’apartat tècnic d’Aksana Vayevoda, l’acte va atreure més de 50 penyistes. Entre ells, hi va destacar la presència de l’alcalde de la localitat, Jordi Gassió, i el diputat provincial Alfons Casamajó.

D’altra banda, es va celebrar una assemblea amb els socis de la PB Puigcerdà que, entre altres coses, va servir per a renovar per cinc anys mñés la junta directiva de l’entitat, presidida per Pere Domingo. Finalment, la penya va participar a la desfilada de la Festa del Llac amb una carrossa pròpia que va tenir els més joves com a protagonistes. Va ser una tarda familiar plena de barcelonisme pels carrers de Puigcerdà.