Presentada una nova conferència sobre la història de les penyes

El seu impulsor, Salva Torres, la va presentar a diversos representants de Federacions territorials perquè facin el mateix als seus respectius territoris

Davant l’èxit del cicle de conferències “Barça i Catalunya” per tot el territori, la Comissió Sociocultural de la Confederació Mundial de Penyes està ultimant una nova xerrada divulgativa que convidarà les penyes a fer una altra mirada enrere. En aquest cas, la conferència se centrarà en l’origen i l’evolució del propi moviment de penyes barcelonistes, que el 2021 ha commemorat els seus 102 anys d’existència.

Des dels primers registres documentats sobre l’existència de penyes del Barça, a principis del segle XX, fins a la composició del col·lectiu tal com es coneix avui, aquesta conferència té la voluntat que els penyistes descobreixin els orígens del moviment del qual formen part i coneguin aquelles fites que han marcat el seu creixement. També s’inclouen curiositats que són desconegudes per a molts penyistes, socis o barcelonistes en general.

El passat 23 de desembre, Salva Torres, membre de la Comissió Sociocultural de la Confederació i impulsor d’aquesta nova conferència, va fer una presentació a representants de diverses Federacions perquè ells puguin fer el mateix a les seves respectives zones.