La PB Totana organitza un Taller de Mindfulness per a reclusos

La PB Totana ha organitzat un Taller de Mindfulness al Centre Penitenciari de Múrcia com a teràpia alternativa per als interns

Recentment, la Penya Barcelonista de Totana (Federación de Múrcia) va sumar una nova activitat a la seva llarga trajectòria d’implicació amb el Centre Penitenciari de Múrcia. Es tracta d’un taller de Mindfulness pensat especialment per als reclusos, que funciona com a teràpia alternativa per rebaixar la tensió i altres efectes provocats per la seva situació, així com per dotar-los de fortaleses personals. El taller, emmarcat dins del Programa Matrix Penitenciari, està basat en el programa MBSR (Reducció de l’Estrès Basada en el Mindfulness). Consta de vuit sessions en vuit setmanes consecutives.

El taller de Mindfulness al Centre Penitenciari de Múrcia està implantat per la PB Totana a través del seu president, Juan Carrión, i compta amb la coordinació de l’educador penitenciari Manuel Illera. També hi col·laboren la Fundació Amás, terapeutes i diversos voluntaris del centre penitenciari. Amb aquesta, i altres activitats que ha impulsat durant els darrers anys, la PB Totana contribueix al benestar dels interns i els dota de capacitats i eines per afrontar amb èxit la reinserció social.