Pedri visita la PB Tenerife

La jove estrella culer va ser la gran sensació de la festa de final de temporada de la penya pertanyent a la Federación de Canarias

Durant el mes de juny, és habitual que les penyes reuneixin els seus membres per a celebrar el final de temporada amb actes de tota mena. De totes elles, la que sens dubte trigarà a oblidar aquest tancament de la campanya 2021-2022 és la Penya Barcelonista de Tenerife – Tegueste. I és que l’entitat, pertanyent a la Federación de Peñas de Canarias, va tenir com a convidat de luxe al seu membre més prestigiós: Pedri. La jove estrella blaugrana va ser la gran atracció de la festa que va tenir lloc en la seu de la PB Tenerife, i a la qual també es van unir alguns membres de la PB Móstoles (Federación de Madrid).

La vinculació de Pedri amb la Penya Barcelonista de Tenerife – Tegueste no pot ser més estreta. L’avi del futbolista va ser un dels fundadors de l’entitat, l’any 1994, i el seu pare, Fernando González, és l’actual president. Una família sencera de barcelonistes que han convertit Tegueste en un nucli culer; i més encara amb l’explosió del jove migcampista amb només dues temporades en el primer equip. Precisament, la penya acaba d’inaugurar un gran mural dedicat a Pedri a l’interior del seu local.